Diensten

Reikibehandelingen

Tijdens een reikibehandeling kom je in diepe ontspanning en herstelt de harmonie tussen lichaamen geest. In een behandeling worden blokkades in zowel het fysieke en emotionele lichaam evenals de geest opgeruimd.

Chakra Reading & Healing

Bij de chakra reading en healing komt door wat er zichtbaar, hoorbaar, voelbaar is in jouw energie.

Reiki Cursussen, Inwijdingen & circel

In reiki cursussen en inwijdingen leer je de helende kracht van

jouw handen inzetten. Eens in de maand wordt er een reiki avond georganiseerd om je eigen reiki beoefening te verdiepen en te geven aan anderen 

Mijn services

Tarieven

Reiki energie behandeling

€90

Reading (1- 1,5 uur)

Reiki 3 strippen kaart

€240

Reiki 3 daagse behandeling

€225

(3 Reiki sessies/ reading binnen een week)

Reiki cadeau kaart

€85

voor een Reiki energie behandeling/ reading van 1- 1,5 uur)

Reiki op afstand

€25

(30 min)

Toeslag voor Reiki behandeling

€30

of reading op locatie (in Zeist)

Reiki Cursus 1

€250

Reiki Cursus 2

€300

Reiki 3 Cursus

€450

Reikicirkel

€20

(ca 1 x per maand)

Marit

Onder de magische handen van Inge voel ik me gedragen, geliefd en gewaardeerd. Ze kan zo goed met je verbinden. Zowel energetisch voel je het stromen als in gesprek, voorafgaand en na de behandeling. Als er iemand oog heeft voor je complete mens-zijn dan is het Inge. Ze staat voor harmonie; dat is wat ze meebrengt in een sessie en oproept in je lijf, je zijn, je ziel. Ik ben ontzettend dankbaar voor Inge in mijn leven en koester haar heling enorm.

Ray

Het eerste wat erbij mij naar boven komt als ik over de Reiki behandeling van Inge moet vertellen is rust en bijzonder. De behandeling wordt heel duidelijk uitgelegd en alle vragen mogen gesteld worden. Wat ik fijn vindt is dat het compleet jouw moment en behandeling is. Mijn ervaring was zo ontzettend goed dat ik dit nu een paar keer per jaar inplan. Elke keer is de ervaring fijn en neem ik weer iets speciaals mee.

Paula

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn reiki inwijding van Inge heb mogen ontvangen. Zo fijn hoe ze professioneel met alle aandacht, belangstelling, integriteit en warmte me meenam door de dag.  Ik heb de inwijding als heel bijzonder ervaren.Het heeft diepe indruk op me gemaakt.

Céline

Onlangs heb ik een reiki-sessie bij Inge gedaan. Vanaf het eerste moment is Inge vol aandacht voor jou en jouw wensen. Ik stond op een kruispunt in mijn leven en vond het fijn om hier aandacht aan te schenken in de sessie. Tijdens de sessie voelde ik een duidelijke energie en na afloop had Inge persoonlijke woorden die goed pasten bij mijn situatie. Ik voelde me gekend en dankbaar voor de inzichten. Na de sessie voelde ik me krachtiger, met rust over mijn gemaakte beslissingen en met hernieuwde energie. Ik blijf heel graag regelmatig terugkomen!

Fatima

De Reikibehandeling bij Inge was geweldig. Inge neemt de tijd voor je en stelt je erg op je gemak. Ze legt alles goed uit, zodat je snapt wat Reiki betekent. De behandeling is heel prettig. Ik heb zelf hele mooie dingen gevoeld en ervaren. Van tevoren heb ik niks aan Inge verteld, maar ze kon heel goed aanvoelen wat er speelde en wat er nodig is in mijn leven. Inge geeft heel duidelijk en gedetailleerd terug wat ze heeft gevoeld, ik had hier heel veel aan. Inge is een hele leuk, lieve vrouw die spat van de positieve energie. Voor mij was het een prachtige ervaring waar ik heel veel aan heb gehad. Zoveel dat ik zelf de reiki cursus bij Inge ben gaan volgen. De cursus en de inwijding had iets magisch, waarin ik voelde dat ik iets prachtigs toeliet in mijn leven. Inge doet veel extra's voor haar cursisten en doet dat met liefde.

Nisrine

Ik heb via iemand in mijn directe omgeving gehoord over Inge. Ik ben zonder verwachtingen een afspraak gemaakt. Toen ik binnenliep was er meteen een veilige en vertrouwd gevoel. Erg fijn mens! De behandeling begon en ik voelde meteen heel licht en fijn gevoel. Soms reageerde ik direct en andere moment voelde ik niet veel. er was geen enkel moment dat ik mijn ogen open deed. Het was Het was een bijzondere ervaring. Na de behandeling nam Inge de tijd om alles goed na te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Alles wat zij omschreef resoneerde met mij. Het klopt en er was veel herkenning. Ik sloot positief af en met een mooie boodschap. Dank voor de ervaring!

Margherita

I have never had a reiki session before, I didn’t know what to expect but I was open minded. Inge transmitted a sense of tranquility and calm which helped me to have the right mental state of mind. She explained very carefully what was reiki and what she was going to do. During the session I felt very warm and suddenly very cold in the right part of my body. After a while I was like lifted from a heavy weight and I felt like floating from the bed. I left the session with a sense of peace. For anyone curious about reiki and healing in general, I truly recommend a session with Inge. She is very experienced and a wonderful human being