Reikiheals.org

SERVICEGEGEVENS​

MIJN SERVICE

Reiki Cursussen

Reiki 1 cursus en inwijding: 

De cursus reiki 1 leert je technieken om de helende kracht van jouw handen in te zetten:

De reiki 1 cursus bestaat uit drie dagdelen: Een gehele dag en een terugkomavond of –ochtend, drie weken na de cursus. Na je reiki 1 cursus kun je doorstromen naar de reiki 2 cursus.

Inhoud van de reiki 1 cursus:

De reiki 1 cursus kost € 250,00, inclusief een hand-out, lunch, certificaat, een terugkommoment en deel uitmaken een reiki behandelaarsgroep/ reiki community.

Reiki 2 cursus en inwijding

Reiki 2 brengt je een niveau verder naar het domein van healing op afstand: healing wanneer iemand niet aanwezig is, en wanneer hands-on healing niet mogelijk is. Reiki 2 zal ook de intensiteit van de reikikracht verhogen. Terwijl reiki 2 voornamelijk het fysieke lichaam behandelt, werkt reiki 2 vooral op emotioneel en mentaal niveau.

Net als bij reiki 1 wordt het vermogen om reiki 2 te gebruiken doorgegeven tijdens een inwijding. Reiki 2 stelt je in staat om in toenemende mate gebruik te maken van een onbeperkte voorraad “levenskrachtenergie” om iemands emotionele, mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en de kwaliteit van leven te verbeteren.

 

Inhoud van de Reiki 2 cursus

De Reiki 2 cursus bestaat uit drie dagdelen: Een hele dag en een terugkomochtend of -avond, drie weken na de cursus.

Inhoud van de reiki 2 cursus:

De Reiki 2 cursus kost € 300,00, inclusief een hand-out, lunch, certificaat en een terugkom moment. Je zal deel uitmaken van een reiki behandelaarsgroep/ reiki community.

Reiki 3 cursus en inwijding

De reiki 3 cursus is er voor iedereen die na de reiki 2 cursus meer verdieping wil en naast fysiek, mentaal en emotioneel ook op energetisch en spiritueel niveau wil kunnen behandelen.

De cursus reiki 3 leert je technieken om de helende werking van reiki in te zetten op alle holistische niveaus. Ook komt het vierde reiki-symbool aan bod en leer je hoe je deze in kunt zetten tijdens een behandeling. Met reiki 3 rond je jouw reiki-opleiding af en ben je gecertificeerd reiki master.

De Reiki 3 cursus bestaat uit drie dagdelen: Een dagdeel voorbereiding en een hele dag voor de inwijding 3.

Inhoud van de opleiding tot Reiki Master:

De kosten van de Reiki 3 cursus, Reiki Master zijn €450,00. inclusief: hand-out, lunch, certificaat en terugkomstmoment. We kijken dan o.a. terug op je leerproces binnen de reiki opleiding. Alle symbolen komen weer langs en je gaat een diep transformatieproces aan.

Met het behalen van je Reiki Master kun je alle holistische niveaus met elkaar integreren en heb je geleerd om tot diep in de kern te helen. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling, je intuïtie wordt verder versterkt en je volgt dit vanuit je hart bij het geven van reiki.

HEEFT U EEN VRAAG?

Mijn services

Tarieven

Reiki energie behandeling

€90

Reading (1- 1,5 uur)

Reiki 3 strippen kaart

€240

Reiki 3 daagse behandeling

€225

(3 Reiki sessies/ reading binnen een week)

Reiki cadeau kaart

€85

voor een Reiki energie behandeling/ reading van 1- 1,5 uur)

Reiki op afstand

€25

(30 min)

Toeslag voor Reiki behandeling

€30

of reading op locatie (in Zeist)

Reiki Cursus 1

€250

Reiki Cursus 2

€300

Reiki 3 Cursus

€450

Reikicirkel

€20

(ca 1 x per maand)