Reikiheals.org

SERVICEGEGEVENS​

MIJN SERVICE

Chakra reading and healing

Elk mens heeft een energieveld. Dit energieveld is onze uitstraling en dit geeft onze wezenlijke persoonlijkheid weer. Het energieveld bevat veel informatie over ons. Een reading en healing brengt ons energielichaam inzichtelijk(er) en in balans. Dit gaat via de chakra’s. Chakra’s zijn energieknooppunten, waarvan de zeven hoofdchakra’s gelegen liggen langs onze wervelkolom. Deze chakra’s voeden de zeven energielagen van onze aura. Bij de behandeilng worden de chakra’s weer in balans gebracht en maakt het totale energieveld zich weer heel en sterk. Chakra reading en healing gebeurt door middel van een behandeling en een gesprek waarbij je geheel gekleed lekker ontspannen en toegedekt op een tafel gaat liggen, net als in een reiki sessie. De behandeling gebeurt in de aura en soms op het lichaam.

Tijdens een chakra reading en energieveldlezing, stem ik intuïtief af op de client en opent deze zich voor deze informatie. Door een verhoogde intuïtie en sensitiviteit, kan belangrijke informatie worden doorgegeven. Vaak gebeurt dit onder begeleiding van de (bescherm)engelen en geleide gidsen van zowel ikzelf als behandelaar en de client. Deze informatie is relevant voor de persoon die de reading ondergaat. Bij wil, gaan w gezamenlijk in op de vaak vertrouwelijke informatie die zo wordt verkregen.

Veel mensen merken tijdens een reading en healing dat er iets gebeurt en ze voelen zich vaak snel ontspannen en zwaar worden, of soms juist heel ruim, open en licht.

HEEFT U EEN VRAAG?

Mijn services

Tarieven

Reiki energie behandeling

€90

Reading (1- 1,5 uur)

Reiki 3 strippen kaart

€240

Reiki 3 daagse behandeling

€225

(3 Reiki sessies/ reading binnen een week)

Reiki cadeau kaart

€85

voor een Reiki energie behandeling/ reading van 1- 1,5 uur)

Reiki op afstand

€25

(30 min)

Toeslag voor Reiki behandeling

€30

of reading op locatie (in Zeist)

Reiki Cursus 1

€250

Reiki Cursus 2

€300

Reiki 3 Cursus

€450

Reikicirkel

€20

(ca 1 x per maand)