Diensten

Reikibehandelingen

Tijdens een reikibehandeling kom je in diepe ontspanning en herstelt de harmonie tussen lichaamen geest. In een behandeling worden blokkades in zowel het fysieke en emotionele lichaam evenals de geest opgeruimd.

Chakra Reading & Healing

Bij de chakra reading en healing komt door wat er zichtbaar, hoorbaar, voelbaar is in jouw energie.

Reiki Cursussen, Inwijdingen & circel

In reiki cursussen en inwijdingen leer je de helende kracht van

jouw handen inzetten. Eens in de maand wordt er een reiki avond georganiseerd om je eigen reiki beoefening te verdiepen en te geven aan anderen 

Mijn services

Tarieven

Reiki energie behandeling

€90

Reading (1- 1,5 uur)

Reiki 3 strippen kaart

€240

Reiki 3 daagse behandeling

€225

(3 Reiki sessies/ reading binnen een week)

Reiki cadeau kaart

€85

voor een Reiki energie behandeling/ reading van 1- 1,5 uur)

Reiki op afstand

€25

(30 min)

Toeslag voor Reiki behandeling

€30

of reading op locatie (in Zeist)

Reiki Cursus 1

€250

Reiki Cursus 2

€300

Reiki 3 Cursus

€450

Reikicirkel

€20

(ca 1 x per maand)

Marit

Onder de magische handen van Inge voel ik me gedragen, geliefd en gewaardeerd. Ze kan zo goed met je verbinden. Zowel energetisch voel je het stromen als in gesprek, voorafgaand en na de behandeling. Als er iemand oog heeft voor je complete mens-zijn dan is het Inge. Ze staat voor harmonie; dat is wat ze meebrengt in een sessie en oproept in je lijf, je zijn, je ziel. Ik ben ontzettend dankbaar voor Inge in mijn leven en koester haar heling enorm.

Ray

Het eerste wat erbij mij naar boven komt als ik over de Reiki behandeling van Inge moet vertellen is rust en bijzonder. De behandeling wordt heel duidelijk uitgelegd en alle vragen mogen gesteld worden. Wat ik fijn vindt is dat het compleet jouw moment en behandeling is. Mijn ervaring was zo ontzettend goed dat ik dit nu een paar keer per jaar inplan. Elke keer is de ervaring fijn en neem ik weer iets speciaals mee.

Paula

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn reiki inwijding van Inge heb mogen ontvangen. Zo fijn hoe ze professioneel met alle aandacht, belangstelling, integriteit en warmte me meenam door de dag.  Ik heb de inwijding als heel bijzonder ervaren.Het heeft diepe indruk op me gemaakt.